Központi irányítás

  alt

   

   

  Cím: Szerencsi Városgazda Non-profit Kft.
  Vezető: Tóth István
  Telefon: 47/ 361-308

   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   

   

  A társaság központi irányítása a társaság székhelyéről történik.
  A központi irányítás a tevékenységi körök igazgatási, irányítási, eszköz-és anyagellátási, valamint adminisztrációs feladatainak ellátását biztosítja.
  A központi irányítás költsége minden olyan anyagi, üzemeltetési, karbantartási és szolgáltatási költség, mely a Kft. működésével kapcsolatos. Ezek a költségek felosztásra kerülnek a tevékenységek között. 

  Társaságunk kapcsolatban áll több oktatási intézménnyel is (ÉRÁK, MIOK, Munkaügyi Központ), melyek számára tanfolyamok idejére helyet, illetve az ahhoz szükséges személyi és tárgyi feltételeket is biztosítja elmélet és gyakorlati oktatás lebonyolításához.  

  Adottságainkat, lehetőségeinket mind hatékonyabban törekszünk kihasználni. Irányításban, szervezésben, ellenőrzésben, gazdálkodásban szigorúbb elvárásokat tűztünk ki magunk elé. Minden adandó lehetőséget megragadva próbáljuk költségvetésünket (vállalkozási tevékenységgel, bérmunkával) kiegészíteni. Célunk, hogy új feladatok bevállalásával minél több közmunkásnak tudjunk munkalehetőséget biztosítani, feladatainkat színvonalasan végezni. 

   

   

  Látogatóink száma

  Ajánló  Vonalban

  Oldalainkat 57 vendég és 0 tag böngészi

  Keresés

  © 2024 Szerencsi Városgazda Nonprofit Kft.

  Please publish modules in offcanvas position.