Igazgatói köszöntő

  Tisztelt Látogató!

  alt

  A Szerencsi Városgazda Non-profit Kft. ügyvezetőjeként szeretettel köszöntöm megújult honlapunkon.

  Szerencs Város Képviselő-testülete 2008. október 30-i ülésén a 166/2008 (X.30.) számú határozata alapján, a feladatok hatékonyabb elosztása érdekében úgy határozott, hogy a Szerencsi Városüzemeltető Kht. non-profit gazdasági társasággá való átalakulása után, új gazdasági társaságot alapít, megosztva a Szerencsi Városüzemeltető Non-profit Kft. tevékenységi köreit a két társaság  kötött.

  Ezen döntés értelmében 2009.02.03-án megalakult a Szerencsi Városgazda Non-profit Kft., mely 2009.08.01-én megkezdte működését.

  A város lakosságával együttműködve szeretnénk feladatainkat végezni, céljainkat megvalósítani, mivel munkák az egész város érdekeit szolgálja. város parkgondozása, útjainak, járdáinak karbantartása, a köztisztaság megvalósítása mindenkit érint, aki Szerencsen él, nyaral, vagy csak átutazik.

  Sokan vannak akik tudják mivel is foglalkozunk, de annál is többen vannak, akik csak egy-egy megoldatlan problémájuk kapcsán gondolnak ránk.

  Keveseknek jut, juthat eszébe, hogy a Kft. a város út és járdafelületeit gondozza, télen síktalanítja, tisztítja, karbantartja a vízelvezető árkokat, fenntartja a temető, piacot üzemeltet, befogja a kóbor ebeket, és kommunális szolgáltatásokat is végez.

  Igyekszünk évről évre szebb, gondozottabb köztereket, parkokat és utcákat kialakítani, hogy a város lakói tiszta, virágos és barátságos környezetben éljenek, dolgozzanak, a városba érkező vendégek pedig kulturált környezetet találjanak.

  Szeretnénk megfelelő tájékoztatást adni tevékenységeinkről, aktuális, közérdekű  információkat közölni minden kedves ide látogató számára.
  Ehhez a munkához kérjük az Önök türelmét, segítségét is. Észrevételeiket írják meg társaságunknak, hogy együtt egy szebb, tisztább környezetet alakíthassunk ki minden itt élő ember számára.

   

  Tóth István

  ügyvezető igazgató

  Látogatóink száma

  Ajánló  Vonalban

  Oldalainkat 84 vendég és 0 tag böngészi

  Keresés

  © 2024 Szerencsi Városgazda Nonprofit Kft.

  Please publish modules in offcanvas position.