Központi irányítás

alt

 

 

Cím: Szerencsi Városgazda Non-profit Kft.
Vezető: Tóth István
Telefon: 47/ 361-308

 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

A társaság központi irányítása a társaság székhelyéről történik.
A központi irányítás a tevékenységi körök igazgatási, irányítási, eszköz-és anyagellátási, valamint adminisztrációs feladatainak ellátását biztosítja.
A központi irányítás költsége minden olyan anyagi, üzemeltetési, karbantartási és szolgáltatási költség, mely a Kft. működésével kapcsolatos. Ezek a költségek felosztásra kerülnek a tevékenységek között. 

Társaságunk kapcsolatban áll több oktatási intézménnyel is (ÉRÁK, MIOK, Munkaügyi Központ), melyek számára tanfolyamok idejére helyet, illetve az ahhoz szükséges személyi és tárgyi feltételeket is biztosítja elmélet és gyakorlati oktatás lebonyolításához.  

Adottságainkat, lehetőségeinket mind hatékonyabban törekszünk kihasználni. Irányításban, szervezésben, ellenőrzésben, gazdálkodásban szigorúbb elvárásokat tűztünk ki magunk elé. Minden adandó lehetőséget megragadva próbáljuk költségvetésünket (vállalkozási tevékenységgel, bérmunkával) kiegészíteni. Célunk, hogy új feladatok bevállalásával minél több közmunkásnak tudjunk munkalehetőséget biztosítani, feladatainkat színvonalasan végezni.