Igazgatói köszöntő

Tisztelt Látogató!

alt

A Szerencsi Városgazda Non-profit Kft. ügyvezetőjeként szeretettel köszöntöm megújult honlapunkon.

Szerencs Város Képviselő-testülete 2008. október 30-i ülésén a 166/2008 (X.30.) számú határozata alapján, a feladatok hatékonyabb elosztása érdekében úgy határozott, hogy a Szerencsi Városüzemeltető Kht. non-profit gazdasági társasággá való átalakulása után, új gazdasági társaságot alapít, megosztva a Szerencsi Városüzemeltető Non-profit Kft. tevékenységi köreit a két társaság  kötött.

Ezen döntés értelmében 2009.02.03-án megalakult a Szerencsi Városgazda Non-profit Kft., mely 2009.08.01-én megkezdte működését.

A város lakosságával együttműködve szeretnénk feladatainkat végezni, céljainkat megvalósítani, mivel munkák az egész város érdekeit szolgálja. város parkgondozása, útjainak, járdáinak karbantartása, a köztisztaság megvalósítása mindenkit érint, aki Szerencsen él, nyaral, vagy csak átutazik.

Sokan vannak akik tudják mivel is foglalkozunk, de annál is többen vannak, akik csak egy-egy megoldatlan problémájuk kapcsán gondolnak ránk.

Keveseknek jut, juthat eszébe, hogy a Kft. a város út és járdafelületeit gondozza, télen síktalanítja, tisztítja, karbantartja a vízelvezető árkokat, fenntartja a temető, piacot üzemeltet, befogja a kóbor ebeket, és kommunális szolgáltatásokat is végez.

Igyekszünk évről évre szebb, gondozottabb köztereket, parkokat és utcákat kialakítani, hogy a város lakói tiszta, virágos és barátságos környezetben éljenek, dolgozzanak, a városba érkező vendégek pedig kulturált környezetet találjanak.

Szeretnénk megfelelő tájékoztatást adni tevékenységeinkről, aktuális, közérdekű  információkat közölni minden kedves ide látogató számára.
Ehhez a munkához kérjük az Önök türelmét, segítségét is. Észrevételeiket írják meg társaságunknak, hogy együtt egy szebb, tisztább környezetet alakíthassunk ki minden itt élő ember számára.